Menu

0

€0.00

  • Home
  • Milkparts.com Ecommerce Stage

Milkparts.com Ecommerce Stage

MILKPARTS ECOMMERCE STAGE

Milkparts International B.V. ( www.milkparts.com) is een snelgroeiende e-commerce organisatie, een onderneming met een duidelijke ambitie om ook in de toekomst voorop te lopen. Om deze doelstellingen te kunnen waarmaken, komen wij graag in contact met gedreven en creatieve studenten.

Milkparts werkt geheel vanuit het nieuwe werken concept en staat voor fun en flexibiliteit. Zo is het bij Milkparts mogelijk om vanuit huis te werken, ervaring op te doen in ons kantoor in Hardenberg of in Assen. De lijnen binnen Milkparts zijn kort en persoonlijke groei, resultaat en arbeidsgenot staan altijd centraal. Daarnaast is Milkparts een erkend leerbedrijf en voorzien van het Kennis Centrum Handel Keurmerk, Savantis keurmerk alswel het GOC Keurmerk.

Zie jij jezelf binnen Milkparts werkervaring opdoen? Laat ons dan weten wie je bent en waarin jij geïnteresseerd bent. We komen graag met je in contact!

Open sollicitaties kunnen worden gemaild naar info@milkparts.com t.a.v. Human Resource. Momenteel staan onderstaande stage plaatsen open:

Stage E-commerce manager Melkveehouderij

We staan op het punt om een geheel nieuwe webshop te openen. Als E-Commerce Manager wordt je getraind in alle facetten, van inkoop van de de beste deals tot bijhouden product assortiment en het onderhouden van het klantcontact. Tevens zal je de Webshopmanager ondersteunen bij dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan deals regelen en opmaken, socialmedia campagnes opzetten, klantenservice, creatief meedenken en het uitvoeren van (online) marketingacties. Tegelijkertijd wordt je getraind en geleerd om zelf een grote webshop te runnen.

Binnen Milkparts zijn we flexibel en werken we als een team, daarnaast ben je nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. We geloven in kennis, in focus, wij groeien door beter te worden, juist daarom zijn we trots op wat we doen.

Wij Vragen:
– Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
– Creatief en gedisciplineerd
– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. – Je hebt een passie voor Sales
– Bent leergierig en een teamplayer
Wij Bieden:
– De ultieme praktijkervaring – Pragmatisch inzicht
– Goede begeleiding en een uitdagende stage
– Passende stagevergoeding

– Ongekend goede werksfeer met de leukste collega’s

Trefwoorden : E-commerce, webshop management, online verkoop, klantenservice, teksten redigeren, social media, marketingacties

Locatie(s) : Hardenberg
Branche : E Commerce | melktechniek | commercieel | marketing

Website : www.milkparts.com
Is je interesse gewekt? Stuur een korte email met motivatie en je C.V. naar info@milkparts.com t.a.v. Human Resource